Onze tas heeft al eens in de libelle gestaan.

Vilt achtige tassen van recycle materiaal.

 
 

Het verhaal achter dit produkt

Ellis heeft in haar leven al heel wat voor haar kiezen gehad. Zij is bij ons terecht gekomen via het GGZ en wil graag de draad weer oppakken. Zoals ze zelf zegt, heeft ze bij ons leuke vrienden gevonden. In onze beschutte omgeving voelt Ellis zich op haar gemak, en werkt aan haar sociale skills en competentie. In haar eigen tempo kan ze heel veel. Ze is bij ons een nieuwe uitdaging aangegaan, door o.a. samen met onze styliste tassen te gaan maken. Na wat oefenen en stoeien met de naaimachines en naalden ging ze aan de slag. Ook niet het gemakkelijkste materiaal waar de tassen van gemaakt zijn, het is dik en stug. Net als de handvaten; hoe moest ze dat aanpakken? Voortvarend ging Ellis aan de slag, ze nam zelfs haar eigen naaimachine mee. Alles werd uit de kast getrokken om deze klus te klaren. En het resultaat is er dan ook naar. Een nieuw product geheel gemaakt van recycle materiaal. Een erg leuke accent zijn de ringen in de tas. De tas ligt heerlijk in de hand en kan ook over de schouder gedragen worden. Kortom, een lekkere handtas, shopper, strandtas, kortom een tas die voor vele doeleinde geschikt is!

 

Productinformatie vilten recycle tas 

De tas is gemaakt van gerecycled materiaal. De basis bestaat uit textiel /lompen dat tot een compleet nieuw materiaal vermalen wordt. Met toevoeging van metalen draden wordt het geheel onder hoge druk samen geperst tot een stevig geheel. Het eindresultaat van dit proces heeft de uitstraling van vilt. Daarom noemen wij het gerecycled vilt. De kleuren variëren van licht naar donkergrijs, vandaar dat je bij de ene tas de textieldraden van de lompen beter ziet dan bij de andere. De handvaten spreken voor zich; het  hergebruik van fietsbanden is niet alleen functioneel maar geeft ook een decoratieve meerwaarde aan deze tas.


Deze tas is tot stand gekomen binnen het creatieve programma van Kompas-mengelmoes; deze stichting heeft als doel de sociale activering en (re)integratie van kwetsbare mensen. Het is voor iedereen belangrijk een steentje bij te kunnen dragen aan de maatschappij!

De opbrengt van de tas komt geheel ten goede aan dit project. Dit unieke duurzame product is alleen bij ons te koop, hij heeft ook in de libelle gestaan en daar waren we erg trots op natuurlijk.


Bestellen voor €39,50. Beperkte oplage!


Terug naar de winkel