Producten met een verhaal

Onze producten komen tot stand in ons progamma sociale activering en integratie. Een Unieke Dagbestedingsplek, de leerwerkplek voor kwetsbare groepen.

Onze producten zijn niet alleen uniek, maar eerlijk en duurzaam. Onze producten hebben een dubbel doel: duurzaam, omdat we alleen met gerecyclede materialen werken. Sociaal, omdat onze producten gemaakt worden door mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Ook zijn onze producten uniek; alle producten zijn handgemaakt.

Hedendaags design met oorsprong in het verleden.

Memories is een van de vele producten van stichting Kompas mengelmoes, waarin de herinneringen gevierd worden. Laat hetgeen waaraan uw dierbare herinneringen verbonden zijn, een nieuw leven krijgen. In een eigentijdse creatie die de herinnering tastbaar maken en blijvend koesteren. U kent het wel, het mooie babyjurkje van uw dochtertje dat ze al niet meer past, de stropdassen van een dierbare overleden (groot)vader, die lederen jas maar inmiddels versleten lievelingsjas…het kan niet weg, maar wat kan ik er mee doen? Laat het voor ons team het basismateriaal zijn voor een duurzaam aandenken!