Voor wie

Wij geven creatieve dagbesteding aan kwetsbare groepen.

Mee doen en participeren in de samenleven is onze insteek. De creatieve middelen die we daar voor inzetten zijn divers. Je creativiteit kan je ontwikkelen dit zou een van de vele persoonlijke doelstellingen kunnen zijn. Deze kunnen bijdragen aan je zelfredzaamheid.  Een aantal dagdelen in de week kan je meedoen in een beschermde omgeving. Zorgen wij voor het geborgen gevoel en veiligheid die vooropstaat, we doen het samen.

Op eigen tempo en op jouw niveau werken we samen aan leuke creaties, die te koop worden aangeboden op ons verkoop punt. Onze deelnemers zijn Uniek net zo zoals de producten die zij maken. –producten met een verhaal –De looptijd van persoonlijke indicatie varieert.  Na deelname van een jaar is het mogelijk een deelname-certificaat te halen. 

Ook is het mogelijk dat een deelnemer/cliënt doorgroeit naar een actieve rol als vrijwilliger in onze stichting, een participatieplaats. Het  gebeurt regelmatig dat deelnemers na afloop van hun traject/stappen en/of zorgplan naar school gaan of een reguliere baan vinden. Iedereen bewandelt zijn eigen pad. Wij streven ernaar dat elke deelnemer deel kan  nemen en mee kan doen in de maatschappij, op zijn of haar eigen manier, en zo een steentje kan bijdragen.